Betta på UFC

ufc


Snart kliver vi in i November månad, en månad full av spännande UFC matcher att betta på. Bellator 163: McGeary VS Davis går av stapeln den 4e November följt av UFC Fight Night: Dos Anjos VS Ferguson dagen efter. Det är med andra ord en hel del spännande att betta på. Vi tänkte i etta inlägg ge er spelare lite tips på saker man kan tänka på för att lyckas lägga ett så bra bett som möjligt.

Först och främst bör du ha lite koll på de som ska mötas. Spana in sociala medier, följ bloggar som till exempel UFCguiden.se, twitterkonton, Facebook med mera. Genom att hålla dig uppdaterad kring detta så kan du hålla koll på hur träningar har gått, om fightern har haft några skador, om det är personliga händelser som skulle kunna påverka kommande match och annan nyttig information. Det är även bra att hålla koll på hur det har gått under tidigare matcher. Håll koll på hur de senaste matcherna har gått beroende på vilket motstånd de har mött.
Ett annat hett tips är att hålla koll på om din fighter har några specialiteter som hen är extra bra på och även vad din fighters motståndare har för starka samt svaga sidor.

Spana även in de olika fightingstilar. Är den person som du tänkt betta på en boxare? Kika på vad dennes motståndare är för typ av fighter och se hur din favorit har klarat sig mot tidigare motståndare av samma fightingstil. Tänk på att det dessutom kan ge en person extra mycket press att vinna om matchen kommer att äga rum på dennes hemmaplan. Om matchen inte gör det så kan det vara bra att hålla koll på vart personen har tränat. Är det inom en annan tidszon så kan det vara svårt att ställa om sig vilket kan resultera i sämre prestation.