Oddsa på Premier League

Ännu en omgång avklarad i Premier League, efter mötet mellan Burnley och Newcastle ikväll. Det såg länge ut att bli skrällarnas omgång men storlagen tog sig samman och samtliga storlag lyckades vinna trots att det länge såg mörkt ut. Detta gör att City fortfarande leder ligan med fem poängs marginal från lokalrivalen Manchester United.

PL

 

Omgången startades med ett möte mellan två krisande lag när det spelades Londonderby mellan Crystal Palace och West Ham. De sistnämnda såg länge ut att gå mot segern och hade 2–0 i halvtid. Ett tidigt reduceringsmål på straff för hemmalaget i den andra halvleken gav hopp för Crystal Palace. Men kvitteringen lät vänta på sig och det var inte förens i minut 97 som Wilfried Zaha kunde ordna poängen till Selhurst Park.

Arsenal vann till slut

På annat håll i London hade Arsenal länge problem mot bottenlaget Swansea och i halvtid var resultatet 0–1. Två snabba mål i minut 51 och 58 av Kolasinac och Ramsey gjorde att Gunners fick alla tre poäng.

Liverpool har blandat och gett under säsongsinledningen men hemma mot nykomlingen Huddersfield var det inga konstigheter. 3-0 och 3 bergsäkra poäng vilket ger Klopp lite andrum. Ett annat lag som fick lite andrum var Stoke som med sin 1-0-seger borta mot Watford klättrade upp på säker mark igen.

Hämta Bonus

I Manchester var det toppmöte mellan Manchester United och Tottenham. United var det starkare laget och tappet av Harry Kane märktes för tydligt för Tottenham genomgående under matchen. Matchhjälte blev fransmannen Martial som strax efter att ha blivit inbytt ordnade segern efter ett halvdant avslut i ett friläge.

Rivalen Manchester City hade vissa problem men ändå läget under kontroll borta mot West Brom. Slutresultatet skrevs till 3-2 efter mål av Sane, Fernandinho och Sterling. Även Chelsea hade vissa problem men lyckades vinna borta mot Bournemouth med 1-0.

Oddsa hos Bethard

Vill du spela på Premier League eller bara på sport generellt borde du göra det hos Bethard. Där hittar du som regel de högsta oddsen och marknaderna är många oavsett om du vill spela live eller pre game. Skapa ett nytt konto och du får dessutom ta del av ett välkomsterbjudande med 125% insättningsbonus upp till 1250 kr.

bethard