Sverigekronan

Sverigekronan är ett spelbolag som hela tiden strävar efter förbättring. Något som de verkligen visat då hela sajten nyligen uppdaterades, och vilket lyft det var. Inte för att sajten var dålig innan men hur mycket bättre och snyggare allting blev.

Här hittar du förstklassiga odds, liveodds och något som kallas för SuperLive. Mer om detta kan du läsa i denna recensionen om Sverigekronan.

Välkomstbonus och omsättningskrav

Alla nya kunder kan ta del av Sverigekronans generösa välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr. De dubblar alltså din första insättning. Sätter du in 1000 kr kommer du få 1000 kr av Sverigekronan och totalt 2000 kr att spela för. För att bonuspengarna ska bli dina krävs det att du omsätter dessa ett visst antal gånger. Hur många gånger och vilka regler som gäller kan du läsa om här nedan.

  • Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen, misslyckas du kommer bonusen + eventuella vinster att dras från ditt konto.
  • Bonusen + insättningen måste omsättas sex gånger innan ett uttag kan göras.
  • Oddset måste vara 2.00 eller högra för att gälla mot omsättningskravet.
  • Endast ett spel per match och marknad är tillåtet.

Det finns även andra kampanjer och erbjudanden man som spelare hos Sverigekronan kan ta del av. Dessa kampanjer kan vara i form av bonusar, gratisspel, tävlingar och mycket mer. Håll utkik under fliken kampanjer så att du inte missar något erbjudande.

Kundtjänst och support

Kundtjänsten på Sverigekronan är givetvis svensktalande så du slipper krångla till det. Här får du den hjälp du behöver och bemötandet är alltid på topp. Du når supporten via live chatt, mail och telefon. Öppettiderna är 09-01 alla dagar året om.

Stöter du på någon fråga eller är det något som inte funkar som det ska kan du alltid höra av dig till kundtjänsten. De finns där för att göra din spelupplevelse så smidig som möjligt.

Varför välja Sverigekronan?

Det är ett svenskt spelbolag som är utvecklat av unga drivna svenska killar. De har själva varit spelare och vet vad just en spelare är ute efter. Det är ett spelbolag som hela tiden strävar efter att utvecklas och nå nya mål. Du har ett brett utbud av olika odds och marknader. Skulle du vilja ta en liten paus från bettingen kan du alltid smidigt klicka dig till deras casino och spela på något av alla de spel som erbjuds. Du har med andra ord oändliga timmars underhållning samlat på ett ställe.

Slutligen

Detta är ett klockrent val vare sig du heter Niklas och är 21 år eller om du heter Gunilla och 62 år. Sverigekronan passar alla helt enkelt! Med bra service och mycket underhållning är detta en spelupplevelse du sent kommer att glömma. Ta del av välkomstbonusen och se ifall det passar just dig. Lycka till!